2016 m. balandžio 20 d., trečiadienis

Stogo pakalimai, vėjalentės

Šiltinant fasadą nusprendėme sutvarkyti ir stogo pakalimus ir uždėti vėjalentes. Laiko skyrėme tik galinėms sienoms, nes fasado šiltinimo laikotarpiu buvo pastatyti pastoliai ir lengvai buvo galima pasiekti. Kitoms sienos medžiagas irgi turiu nusipirkęs, tiesiog šiems darbams reikia skirti laiko. Aukštis nedidelis, puikiai pasieksime nuo medinio 'ožiuko'.

Pakalimams naudojau trapecinę T8 profilio skardą. Skarda tokia pati kaip ir stogo danga: Blachotrapez Ice Crystal RAL 8017. Vėjalentems naudojau vientisą skardos lankstinį, kuris apkabino visą stogo galą nuo pakalimo iki stogo dangos. Tarp sienos ir pakalimų skardos sumontuotas skardinis kampukas.




3 komentarai:

  1. O svarstei kitus pakalimų variantus ar tiesiog patiko skarda ir tiek? Atrodo tai gerai ir montuoti greita bei lengva turbūt?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Realiai tai ne nesvarsciau kitu variantu. Kad butu stogas mandresnis ir t.t. butu galima kazka kito mastyti (lentos, atviros gegnes ir pan). Manyciau cia paprasta, grazu, greitai montuojama, ilgaamziska ir tikrai nebrangiai.

      Panaikinti
  2. O apie lauko palangiu montavima neturi foto ir medziagos kaip montuot? niekas apie taicneaptases as nemoku:((

    AtsakytiPanaikinti